Leiding (m/v) bij de speltak Bevers (zaterdag 14-16.30 uur)

Bij Scouting Soekwa wordt aan jongens en meisjes van 5 tot 21 jaar een plezierige beleving van vrije tijd geboden, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid van deze jongeren. Met ongeveer 90 jeugdleden is Scouting Soekwa een bloeiende vereniging die actief is in Hoogland.

Wij zijn op zoek naar:

Leiding (m/v) bij de speltak Bevers
(herstart van het team)

Algemeen

De speltak bevers verzorgt iedere zaterdagmiddag van 14.00-16.30 uur een opkomst voor jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar. De activiteiten variëren van knutselen tot spelletjes in het bos of clubhuis. De bevers hebben een a twee keer per jaar een weekendkamp in het clubhuis.

De functie

Je organiseert wekelijkse activiteiten voor een groep kinderen. Je organiseert en neemt deel aan de twee jaarlijkse weekendkampen. Je werkt samen met andere (ervaren) leiding. Eén keer per twee maanden overleg je samen met alle andere vrijwilligers en het bestuur over de stand van zaken.

Wij vragen

  • Affiniteit met jeugd; ervaring met Scouting is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk
  • Een wekelijkse inzet van gemiddeld 4 uur
  • Minimaal voor een jaar beschikbaar, proeftijd is mogelijk
  • Organisatietalent en enthousiasmerend vermogen
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden

  • Leuke en enthousiaste collega vrijwilligers
  • Meerdere keren per jaar weekends weg en een geweldig leuk zomerkamp
  • Goede aansturing vanuit het bestuur
  • Twee keer per jaar een etentje of barbecue met alle vrijwilligers

Interesse? Neem dan contact op met onze groepsbegeleider.

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks