Jeugdlid worden

Wil je kind lid worden van Scouting Soekwa? Leuk! Je kunt je kind hier online aanmelden voor onze wachtlijst. Wij nemen dan contact met je op zodra er een plek vrij is in de speltak voor de leeftijd van je kind. Voor vragen over de wachtlijst kun je contact opnemen met onze wachtlijstbeheerder.

Wist je trouwens dat als je zelf vrijwilliger wordt bij Soekwa je kind eerder aan de beurt is als het op onze wachtlijst staat? Kijk hier welke vacatures we hebben!

Als je kind opgeroepen wordt, dan kan hij/zij vrijblijvend vier weken komen kijken. In principe roepen wij 2x per jaar (in september/oktober en in januari/februari) nieuwe kinderen op als er plek is in een speltak.

Hoe lang duurt het?

Stand van zaken september 2020

Afhankelijk van de leeftijd van je kind kan het even duren voor er plek is:

Speltak   Wachttijd
welpen (7-10 jaar)   2-3 jaar
scouts (11-15 jaar)   0-1 jaar
explorers (15-17 jaar)   geen
roverscouts (18-21 jaar)   geen


Op dit moment is er geen bevers speltak (5-7 jaar) door gebrek aan leiding, maar wij zijn hard op zoek naar leiding om deze speltak opnieuw op te starten. Als je zelf beverleiding wil worden (of iemand kent die het leuk lijkt), kijk dan hier voor de vacature!

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder